Vreeker Bestrating & Groen

Water als standaard in een nieuwe woonwijk

Onze samenwerking met Hemelwatertechniek. Vreeker BV en HWT bundelen de krachten voor duurzame oplossingen. Wij zijn gepassioneerd over ons bewustzijn rond waterproblematiek en willen graag een bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst. Daarom hebben we onze krachten gebundeld met HWT, een bedrijf dat gespecialiseerd is in regenwatervoorzieningen en -oplossingen en de installatie ervan.

Onlangs kregen we een verzoek van een nieuwbouwproject in Venhuizen om onze expertise te gebruiken voor de implementatie van regenwatervoorzieningen in twee woningen. Wij verzorgden het grondwerk en samen met HWT slaagden we erin om de woningen te verduurzamen met de installatie voor een regenwatertank die het regenwater verzamelt.

Bij de ene woning werd een tank van 8m³ geplaatst en bij de andere woning werd een tank van 15m³ ingegraven. Dit project was een mooie uitdaging, maar door gericht handelen konden we toch een succesvol resultaat behalen. Met deze samenwerking hopen we nog veel meer projecten te kunnen uitvoeren en daarmee een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. We blijven ons inzetten voor het bewustzijn rond waterproblematiek en de implementatie van duurzame oplossingen.