Vreeker Bestrating & Groen

Innovatie en creativiteit op schoolplein Praktijkschool Westfriesland

Afgelopen maand hebben wij een uniek en inspirerend project uitgevoerd bij Praktijkschool Westfriesland in Hoorn. Het schoolplein van deze school was al 25 jaar niet meer gerenoveerd en dringend aan verbetering toe. Daarom hebben we in samenwerking met de school besloten om het schoolplein te vernieuwen en de leerlingen te betrekken bij het proces.

Het resultaat is een schoolplein vol beleving en activiteiten. Er is een voetbalveld met tribune, een groene oase met ronde banken voor privacy, een fietsenstalling met groene uitstraling, een speeltuin van Robiniahout en zelfs een kleine boerderij voor dierenliefhebbers. De palen en borden zijn door de leerlingen zelf gemaakt, wat het plein nog meer een uniek en persoonlijk tintje geeft.

Met deze renovatie wilden we niet alleen het schoolplein verbeteren, maar ook de creativiteit en innovatie bij de leerlingen aanmoedigen. Het is een prachtige uitdaging geweest om samen met de school een unieke plek te creëren, waar leerlingen elkaar kunnen ontmoeten, sporten en beleven. Het plein zal een onvergetelijke ervaring zijn voor de jongelui die meegeholpen hebben en voor toekomstige leerlingen die er zullen spelen en leren.

Wij zijn trots op de realisatie van dit project en kijken er naar uit om nog meer mooie en inspirerende projecten in de toekomst uit te voeren. Onze passie voor innovatie en duurzaamheid wordt hierdoor verder versterkt en wij blijven altijd op zoek naar manieren om het leven voor onze klanten en de gemeenschap nog mooier te maken.