Vreeker Bestrating & Groen

TUINAANLEG

De aanleg van tuinen is een van onze grootste specialiteiten, waarbij al onze expertises samenkomen. Op deze manier willen wij u de opties bieden om uw (tuin)dromen te verwezenlijken. Wij doen dit voor een particuliere tuin, zakelijk groen, groen voor de zorg of voor gemeentes.

Wat wij allemaal doen

Onze tuinaanlegservice is gericht op het creëren van een prachtige en functionele tuin die aansluit bij alle wensen en eisen. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg, het onderhoud of het creëren van een specifieke sfeer, wij hebben het totaalpakket aan diensten voor al deze aspecten. Onze experts zijn gespecialiseerd in diverse stijlen en technieken, van traditioneel tot modern, van groot tot klein, van gazon tot beplanting. Wij helpen graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Straatwerk

Beplanting

Graszoden

Hekwerk

Tuinhuizen

Vlonders

Beschoeiing

Speelplaatsen

Zwembaden

10.000

tuinen

25

speelplaatsen

100%

tevredenheid

Klaar voor een nieuwe tuin?

Een tuin is lang niet meer een paar tegels en een stukje gras. Steeds vaker is het een verlengstuk van de woning en vervaagt de scheidslijn tussen binnen en buiten.

Als u het kunt bedenken dan kunnen wij het maken, dat is ons motto. Ben jij nou benieuwd naar een gaaf ontwerp, kom dan eens langs voor een bak koffie. Liever dat wij bij u langs komen? Ook dat is geen een enkel probleem. 

Vraag hier een offerte aan