Vreeker Bestrating & Groen

ONTWERPEN

Keuzes zijn niet altijd makkelijk, uw tuin verandert u na aanleg namelijk niet snel meer. Het is belangrijk om te kijken naar verschillende aspecten die u belangrijk vindt. Door hierover samen met u na te denken, kunnen wij een ontwerp maken, dat uniek is ten opzichte van alle andere tuinen.

Een tuin voor elk budget

Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden, maken wij een ontwerp en offerte. Eventueel maken wij daar nog aanpassingen in. Ons doel is om voor iedereen een passende oplossing te bedenken.

foto01_ontwerpen

Wij maken gebruik van de mooiste materialen

Wij willen ons graag onderscheiden. Samen met vakmanschap zijn mooie, degelijke materialen zijn de basis voor iedere duurzame tuin.

Uw droomtuin

Ontwerpen die nog ‘gedachten’ zijn, worden bij ons op kantoor door professionals tot leven gebracht. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine tuin, dakterras, park, zorgtuin, gevelgroen, stadstuin of GWW-ontwerpen gaat. Wij werken deze gedachten uit en voorzien in autocad en of technische tekeningen.

Tijdloze ontwerpen

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven.

Een aantal van onze ontwerpen

Hier ziet u een aantal van onze ontwerpen.

Jouw tuin ontwerp zoals jij hem in gedachten hebt!

Een tuin is lang niet meer een paar tegels en een stukje gras. Steeds vaker is het een verlengstuk van de woning en vervaagt de scheidslijn tussen binnen en buiten.

Als u het kunt bedenken dan kunnen wij het  maken, dat is ons motto. Ben jij nou benieuwd naar een gaaf ontwerp, kom dan eens langs voor een bak koffie. Maar ook wij kunnen bij u langs komen.

Vraag hier een offerte aan