Vreeker Bestrating & Groen

NATUURSTEEN

Natuursteen is een van onze specialiteiten sinds 2009. In dat jaar vond de overname van Jan Reek natuursteen plaats. Natuursteen is een belangrijk onderdeel voor ons, omdat we hierdoor bijna onbegrensd zijn in de mogelijkheden door de juiste kennis en expertise op dit gebied.

Duurzaam gesteente​

Natuursteen is een duurzaam gesteente dat lang meegaat. Dat komt door de goede weersbestendigheid. Natuursteen houdt zijn kleur en is op verschillende manieren inzetbaar. Door de samenwerking met Jan Reek natuursteen is niets te gek en zijn wij zeer flexibel in maatwerk.

Erfafscheiding

Natuursteen als erfafscheiding om het terrein van privacy te voorzien. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit te doen en te verwerken. Schotten, palen of stenen, voor iedere wens is een oplossing.

Straatwerk

Natuursteen of keramische tegels worden gelegd met voeg, waardoor er minder kans is op onkruid. Ook zal het straatwerk minder verkleuren.

Zwembadrand​

Wij hebben, dankzij de juiste kennis en expertise in natuursteen, een bijzondere zwembadrand ontwikkeld die doorloopt zonder randen. Een luxe uitstraling in de tuin.

Binnenshuis​

Ook voor projecten binnenshuis kun je bij ons terecht. Via ons zusterbedrijf Jan Reek natuursteen realiseren wij uw wensen op dit gebied.

Voordelen van natuursteen

Alle soorten natuursteen zoals marmer, keramiek, composiet, graniet en hardsteen worden in onze eigen fabriek volledig verwerkt van een groot brok steen, afkomstig uit vele landen over de wereld, tot aan het natuurstenen eindproduct. Dit betekent onder andere zagen, CNC frezen, zoeten en polijsten. Een bewerkelijk proces, dat wij volledig zelf in de hand hebben en kunnen bijsturen waar nodig.

Natuursteen?

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw plannen. 

 

“Als u het kunt bedenken, dan kunnen wij het maken”. Dat is ons motto. Bent u benieuwd naar een gaaf ontwerp, kom dan vooral eens langs voor een bak koffie. Liever dat wij bij u langskomen? Ook dat is geen enkel probleem.

Vraag hier een offerte aan