Vreeker Bestrating & Groen

SPEELPLAATSEN

Het maken en ontwerpen van speel- en schoolpleinen is waar onze passie tot leven komt. Bij een speel- of schoolplein sta je altijd voor de uitdaging van het combineren van spelen en samenkomen in combinatie met veiligheid. Ieder kind speelt op een andere manier en heeft andere behoeftes.

Hercules Speeltoestellen

Sinds 2017 zijn wij een partnerschap aangegaan met Hercules speeltoestellen. Samen met Hercules realiseren wij complete speel- en schoolpleinen tot een veilige speelomgeving.

Ontzorgen

We ontzorgen compleet op het gebied van plantwerk, grondwerk en de aanleg van de speelplaatsen. De wensen en behoefte van de kinderen en de omgevingsbeheerder tezamen met veiligheid staan hierbij centraal.

De mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden die we kunnen toepassen bij het maken en ontwerpen van een speel- of schoolplein.

Huis met snippers

Bij dit project hebben we gekozen voor een klein huis met als ondergrond houtsnippers voor de veiligheid van de kinderen.

Verhoging voor diepte en rust

Bij dit schoolplein hebben we gekozen voor een verhoging als zitplekje en om het schoolplein hierdoor in tweeën te delen.

Houten speelparadijs

Onze houten elementen in speeltuinen voor kinderen bieden een prachtig contrast en verbinden kinderen met de natuur en omgeving. Het houten speeltoestellen zijn duurzaam en veilig en ze bieden een unieke speelervaring.

Projecten

Onze speelplaatsen zijn ontworpen om kinderen uit te dagen en te inspireren. Van natuurlijke speeltoestellen tot kunststof speeltoestellen, wij hebben voor elk wat wils. Veiligheid staat bij ons voorop en wij werken met de nieuwste materialen en technieken.

Kom in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op om een kopje koffie of thee te drinken.