Vreeker Bestrating & Groen

ONDERHOUD

Onderhoud is van groot belang. Door op een juiste manier het groen te onderhouden, beschadigt de natuur niet en wordt deze zelfs geholpen. Door het juiste onderhoud worden de planten winter- en zomerklaar gemaakt en heeft u als tuineigenaar geen overlast.

Waarom onderhoud (laten) plegen?

Een mooie tuin heeft aandacht nodig om mooi te blijven. Vreeker Bestrating & Groen heeft vakbekwame tuinmannen in dienst, die zorg dragen voor een optimale conditie van uw tuin. Het tuinonderhoud kan variëren van het verwijderen van onkruid, gazononderhoud, snoeien van bomen en heesters, bladruimen, snoeien van hagen, maaien van gazon, bemesten, water geven, vijverwater helder houden etc. U kunt bij ons terecht voor zowel regulier als incidenteel onderhoud.

Circulair ondernemen

Planten die verwijderd worden uit tuinen, kunnen bij andere klanten weer geplant worden. Het compost en de grond die wij verwijderen, gebruiken wij uiteraard ook weer in andere tuinen voor voeding.

Voorjaarsbeurt

Maak uw tuin en al het groen klaar voor de zomer.

Najaarsbeurt

Zorg dat uw tuin klaar is voor de de herfst die komt.

Wintersbeurt

Maak voor de winter uw tuin geheel ijs- en sneeuwvrij. Wij strooien ook bij gladheid.

Particulieren

Onderhoud voor particulieren om optimaal te genieten van uw tuin.

Bedrijven

Wij onderhouden de tuin en het terrein op de zaak, zodat u zelf kunt blijven ondernemen.

Gemeentes

Onderhoud van bermen en openbare plaatsen.

Onderhoud geeft plezier​

Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u genieten van een verzorgde en aantrekkelijke tuin.

Onderhoudsbeurt?

Houd de tuin netjes en schoon door hem te onderhouden. Wij helpen hier graag mee en als u het zelf wilt doen, hebben wij nog wat handige tips.

Onderhoud is niet het leukste klusje, maar als het eenmaal gedaan is, geniet u dubbel. Maak daarom nu nog afspraak voor een onderhoudsbeurt van uw tuin.

 

Vraag hier een offerte aan