Vreeker Bestrating & Groen

HOUTBEWERKING

In 2004 groeide de vraag naar interieurontwerpen. In de loop der jaren heeft het warme thuisgevoel van hout ook zijn weg naar buiten gevonden. In de vorm van tuinhuizen, hekwerk en alles wat u aan mogelijkheden bedenkt met hout, maken wij zelf!

Houtwerk dat verder gaat

Wij zijn echte houtspecialisten en werken alleen met A-kwaliteit Douglas- of hardhout materialen voor onze projecten.

Tuinhuizen en buitenhuizen​

Tuinhuizen en buitenhuizen zijn er in allerlei soorten en maten: een tuinhuis als verlenging van de woning, een tuinhuis puur als opbergruimte, een tuinhuis waar u uw werk of hobby kunt uitoefenen of een eigen wellnessruimte voor sauna en jacuzzi. Het is allemaal realiseerbaar.

Buitenkeuken en opbergruimte

Een buitenkeuken is een prachtige toevoeging aan je tuin. Buiten koken en eten is heerlijk, zeker op warme zomerdagen. Met een buitenkeuken maak je van koken een feest. De extra opbergruimte is ideaal voor o.a. je tuinkussens, BBQ accessoires en overige tuinspullen.

Vlonders en steigers

Een vlonder of steiger geeft extra ruimte aan de tuin. Deze ruimte kan gebruikt worden als terras of als opstapplaats voor de boot of om gewoon even de hengel uit te gooien.

Beschoeiing ​​

Wij zijn experts in beschoeiingen! Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, van hout tot staal voor elk type tuin of terrein. Onze beschoeiing biedt bescherming tegen erosie, overstroming en weersinvloeden. Het verhoogt de waarde van uw eigendom en geeft uw tuin een mooi uiterlijk.

Een aantal van onze projecten

Onze houtwerkprojecten tonen onze passie en vaardigheid in het creëren van unieke en duurzame oplossingen voor uw buitenruimte. Van vlonders tot veranda’s, ons houtwerk is van de hoogste kwaliteit en aangepast aan uw specifieke wensen en eisen.

De tuin, een woord en een plek die voor iedereen iets anders betekent. Een plek die staat voor verbinding van mens en natuur, waar luxe en simpliciteit samen kunnen komen. De beleving die jouw tuin geeft, is de beleving waar wij ons hard voor maken. Door samen met u de wensen te bespreken, zorgen wij voor een unieke beleving in uw tuin.

Antoon Vreeker

Houtbewerking?

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw plannen.

Zo bouwen we samen een tuinhuis of buitenverblijf, naar uw idee en niet geheel onbelangrijk; passend binnen uw budget. Tuinhuizen of verblijven van mooie eenvoud tot ongekende luxe, het kan allemaal bij ons!

 

Vraag hier een offerte aan