Vreeker Bestrating & Groen

ACTIVITEITEN

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dienstverleningen, waaronder tuinaanleg, natuursteen, houtbewerking, speelplaatsen en meer. Ons doel is om uw ervaring zo veelzijdig mogelijk te maken door onze brede range aan expertises. Onze dienstverleningen zijn gericht op maatwerk en geen uitdaging is te groot of te gek voor ons “Als u het kunt bedenken, dan kunnen wij het maken” is niet voor niets ons motto.

Advies

Wij geven u advies op elk gebied. Of het om binnen of om buiten gaat, het aanvragen van een subsidie voor een groen dak of het verzorgen van uw planten en bomen, we adviseren u graag.

Ontwerpen

Ontwerpen die nog ‘gedachten’ zijn, worden bij ons op kantoor door professionals tot leven gebracht. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine tuin, dakterras, park, zorgtuin, gevelgroen, stadstuin of een GWW-ontwerp gaat. Wij werken uw gedachten uit en voorzien in autocad en/ of technische tekeningen.

Tuinaanleg

Het aanleggen van tuinen is een van onze grootste specialiteiten, waarbij al onze expertises samen mogen komen. Op deze manier willen wij u de opties bieden om uw (tuin)dromen te verwezenlijken. Wij doen dit voor een particuliere tuin, zakelijk groen, groen voor de zorg of voor gemeentes.

Onderhoud

Onderhoud is van groot belang. Door op een juiste manier het groen te onderhouden, beschadigd de natuur niet en wordt deze zelfs geholpen. Door het juiste onderhoud worden de planten winter- en zomerklaar gemaakt en heeft u als tuineigenaar geen overlast.

Daktuinen

Het begrip ‘daktuinen’ wordt steeds populairder. Bij een daktuin kunt u denken aan een verblijfdak op bijvoorbeeld een appartementencomplex of aan een retentiedak met groen, waar regenwater wordt opgeslagen en eventueel wordt hergebruikt.

Natuursteen

Natuursteen is een duurzaam gesteente dat lang meegaat. Dat komt door de goede weersbestendigheid. Natuursteen houdt zijn kleur en is op verschillende manieren inzetbaar. Door de samenwerking met Jan Reek Natuursteen is niets te gek en zijn wij zeer flexibel in maatwerk.

Houtbewerking

Onze houtbewerkingsservice biedt de mogelijkheid om unieke, op maat gemaakte houten elementen toe te voegen aan uw huis of tuin, zowel voor binnen- als buitenruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse elementen van hout; van tuinhuizen tot veranda’s, van vlonders tot beschoeiingen. Onze werkplaats is gespecialiseerd in de voorbereiding en productie van de houten elementen, zodat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

Speelplaatsen

Speelpleinen voor groot en klein vermaak. Het voorzien in een veilige plek voor kinderen en ouderen, is wat onze passie tot leven brengt. Wij geven schoolpleinen en openbare ruimten een frisse nieuwe look door te luisteren naar de wensen en behoeftes van de kinderen.

Kom in contact

Neem bij vragen contact met ons op, wij helpen u graag verder.