Vreeker Bestrating & Groen

ADVIES

Het juiste advies op de juiste plek!

Duurzaam advies

Duurzaamheid is een van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw. Wij vinden het dan ook van groot belang om dit terug te laten komen in de werkzaamheden die we uitvoeren.

Op ons kantoor werken verschillende vakspecialisten die gezamenlijk het beste advies per situatie opstellen. Het opstellen van een duurzaam advies is volledig vrijblijvend en gaat van het opslaan van energie tot het bergen van regenwater.

Biodiversiteit

Kijk en geef om de natuur. Wij zijn ervan overtuigd dat biodiversiteit van groot belang is voor het behoud van onze natuur. Wij bieden advies en oplossingen om biodiversiteit in de tuin te bevorderen. Door bijvoorbeeld het toevoegen van verschillende planten- en grondsoorten in een tuin, creëren we een natuurlijke balans en een gezonde omgeving voor planten en dieren. Onze dienstverlening is gericht op maatwerk, wij werken met u samen om uw droomtuin te creëren, die aansluit bij alle wensen en eisen.

Doe de test en ontdek wat er mogelijk is!

Soms is het lastig om te zien wat er überhaupt allemaal mogelijk is. Om daar een handje bij te helpen, hebben we een eigen duurzaamheidsmodel gemaakt om te zien wat het beste bij jou past.

Het 3-stappenplan voor het beste resultaat!

01.

Advies beplantingsplan

Advies beplantingsplan
Advies op het gebied van duurzaamheid, subsidies en ruimte. De perfecte voorbereiding op een perfect ontwerp.

02.

Ontwerp

Heeft u een keuze gemaakt in de onderdelen die u verwerkt wilt hebben in de tuin, gebonden aan een mooi advies? Dan gaan wij aan de slag met dit tuinontwerp.

03.

Uitvoering

Na het maken van het ontwerp en de offerte gaan wij aan de slag. Wij laten uw droom werkelijkheid worden door binnen met buiten te verbinden.

Kom in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op om een kopje koffie of thee te drinken.