Vreeker Bestrating & Groen

PROJECTEN

Van klein tot groot, van modern tot klassiek; vrijwel alles is mogelijk bij ons.

Neem een kijkje in onze projecten

Welkom op onze projectenpagina! Hier treft u een selectie van enkele van onze meest memorabele projecten waar met veel plezier aan is gewerkt. Van een kleine stadstuin tot een groot landgoed, wij hebben ervaring met tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor verschillende soorten tuinen. Voor meer recente projecten en updates kunt u terecht op onze social mediapagina’s. Wij zijn trots op onze projecten en werken altijd met toewijding om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het resultaat. Heeft u vragen over onze projecten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat onze klanten over ons zeggen!

Familie van der horst
Hoorn

Ik heb onlangs Vreeker Bestrating en Groen ingehuurd voor het snoeien en onderhouden van de bomen en struiken in mijn tuin. Het was een grote klus, maar het team ging er meteen mee aan de slag en leverde fantastisch werk. Ze waren zeer professioneel en behulpzaam en zorgden ervoor dat alles schoon en netjes werd achtergelaten. Ik zal zeker weer contact met hen opnemen voor toekomstige projecten!

Familie Bruijns
Oosterblokker

Ik heb Vreeker Bestrating en Groen ingehuurd voor het aanleggen van een nieuw terras in mijn achtertuin en ik zeer tevreden met het resultaat! Het team was zeer professioneel en vriendelijk en hield me op de hoogte van elke stap van het proces. Het terras ziet er fantastisch uit en ik kan niet wachten om hier deze zomer van te genieten. Ik zou Vreeker Bestrating en Groen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele hovenier.

Familie Maartens
Enkhuizen

Vreeker Bestrating en Groen legde bij ons een nieuwe oprit aan en ontwierp onze voortuin. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen! Het team was zeer professioneel en het werk werd op tijd en binnen budget voltooid. Het ontwerp van onze voortuin was prachtig en het was duidelijk dat ze echt de tijd hebben genomen om te luisteren naar onze wensen en behoeften. Het resultaat is absoluut geweldig en we zijn er elke dag blij mee.

Kom in contact

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op om een kopje koffie of thee te drinken.